View the world of profession in a different way!


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/detalt/domains/deineta.lt/public_html/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81


Pažvelk į profesijos pasaulį KITAIP!
Jeigu šiuo metu niekur nesimokai, nedirbi ir išvis nežinai, ką daryti toliau, nešvaistyk tuščiai laiko – pasinaudok puikia galimybe ir dalyvauk NEMOKAMOJE jaunimo vasaros stovykloje „Pažvelk į profesijos pasaulį KITAIP“. Entuziastinga projekto komanda padės Tau susiprojektuoti savo svajonių karjerą!
Kas vyks stovykloje?
Stovykloje Tavęs laukia susitikimai su įvairių profesijų atstovais, profesinės dirbtuvės ir saviugdos seminarai, visuomeninės akcijos ir kūrybinės atrakcijos, taip pat įvairios laisvalaikio veiklos – ekskursijos, žygiai, aikido ir kendo treniruotės, jogos užsiėmimai, maudynės, vakaronės prie laužo ir dar daug kitų nepakartojamų įspūdžių.
Projekto metu Tu daugiau sužinosi apie įvairias profesijas ir jų pasirinkimo galimybes, geriau pažinsi save ir kitus, įgysi daugiau pasitikėjimo, susirasi naujų draugų, o svarbiausiai – linksmai ir turiningai praleisi penkias vasaros dienas.
KADA ir Kur ?
Stovyklos vyksta Aukštadvaryje, Palangoje, Pervalkoje ir Kaune. Trukmė – 5 dienos.
Stovyklų pamainos:

  • liepos 1–5 d.
  • liepos 14–18 d.
  • rugpjūčio 4–8 d.

DALYVAVIMO SĄLYGOS
Stovykloje gali dalyvauti 14–29 metų jaunimas:

  • ĮGIJĘS pagrindinį, vidurinį, pirminį profesinį, aukštesnįjį arba aukštąjį IŠSILAVINIMĄ (reikia pateikti mokyklos baigimo pažymėjimą);
  • NESIMOKANTIS pagal jokias formaliojo švietimo programas;
  • NEDIRBANTIS.

Stovykla yra NEMOKAMA! Projekto dalyviai yra aprūpinami nemokamu apgyvendinimu ir maitinimu, taip pat nemokamai nuvežami ir parvežami iš stovyklos. Išvykimo ir parvykimo vieta – Kaunas.
REGISITRACIJA
Susidomėjai? Registruokis jau dabar, nes stovyklose vietų skaičių ribotas.
Registracija į stovyklą vyksta internetu projekto tinklalapyje www.rinkisprofesija.lt.
Norintieji dalyvauti stovykloje turi užpildyti projekto dalyvio registracijos anketą:
https://docs.google.com/a/ilk.lt/forms/d/1sHjQDeKbncNSVFGX–Ji_m6OHH-sq6xFWIzHCfo7LGM/viewform
Pildant anketą prašome įrašyti šiuos duomenis: savo gimimo datą, vardą, pavardę, telefono numerį, el. paštą, o taip pat pageidaujamą stovyklos pamainos datą.
PO REGISTRACIJOS
 
Po registracijos vyksta stovyklos dalyvių atranka. Dalyviams, kurie atitinka projekto sąlygas, el. paštu atsiunčiama patvirtinanti informacija.
Atrinkti stovyklos dalyviai pristato šiuos dokumentus:

  • asmens dokumento kopiją,
  • išsilavinimą liudijančio pažymėjimo kopiją,
  • prašymą dalyvauti stovykloje.
  • nepilnamečiai – tėvų pasirašytą sutikimą.

Dokumentai atsiunčiami el. paštu stovykla@ilk.lt arba pristatomi tiesiogiai į Šv. Ignaco Lojolos kolegiją (J. Jablonkio g. 2, Kaunas).
KONTAKTAI PASITEIRAUTI
Jei kils papildomų klausimų, susisiekite su mumis, mob. 8 611 45 995, el. p. stovykla@ilk.lt
Daugiau informacijos apie projektą ir stovyklą: www.rinkisprofesija.lt
Projekto naujienos ir stovyklų akimirkos Facebook’e: www.facebook.com/Lojoloskolegija
Projektą vykdoŠv. Ignaco Lojolos kolegijaProjektas finansuojamas Europos socialinio fondo ir Lietuvos valstybės biudžeto lėšomis pagal 2007–2013 m. Žmogiškųjų išteklių plėtros veiksmų programos 2 prioriteto „Mokymasis visą gyvenimą“ VP1-2.2-ŠMM-10-V priemonę „Neformaliojo švietimo plėtra“. Projekto tikslas – stiprinti jaunimo gebėjimus prisitaikyti prie kintančių darbo rinkos poreikių bei skatinti jų dalyvavimą visuomeniniame gyvenime
 
Jei Tau ši informacija neaktuali, pasidalink su tais, kuriuos ši stovykla galėtų sudominti.
Iš anksto dėkojame už pagalbą!

Leave a comment

Leave a Reply