Art is for Everyone!


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/detalt/domains/deineta.lt/public_html/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Gegužės 14-25 d. Kaune vyks tarptautinis projektas “MENAS VISIEMS”, kuris apjungs NEĮGALIUOSIUS ir SVEIKUOSIUS bendriems MENINIAMS PASIRODYMAMS bei tarpusavio bendrystei.

KINO, FOTOGRAFIJOS, ŠOKIO ir MUZIKOS pagalba jaunuoliai iš įvairių Europos šalių bei Lietuvos plačiajai visuomenei nori parodyti, kad MENU GALI UŽSIIMTI KIEKVIENAS, o negalia tam nėra kliūtis. Projekte dalyvaus ne tik sveikieji, bet ir neįgalieji šokėjai, fotografai, aklieji ir kiti talentingi jaunuoliai.
Gegužės 23 d. 16.00 val. Kauno dienų metu, miesto rotušėje bus pristatytas projekto metu, kartu su neįgaliaisiais, sukurtas šokis, daina, trumpametražis filmas ir fotografijų paroda.
Gegužės 24 d. 12.00 val. Kauno dienų metu, Santakos stadione vyks TARPTAUTINIS FLASHMOB’AS “MILŽINIŠKI ŽODŽIAI” bei MASINIS PIKNIKAS, prie kurio kviesime prisijungti visus miesto šventės lankytojus.
Norinčius būti flashmob‘o dalyviais (ne tik stebėtojais) kviečiame atvykti 11.00 val. į repeticiją! Būtina išankstinė registracija tel.nr.: 8 670 89 171.
PROFESIONALAI. Prie projekto prisideda žymioji choreografė B. Letukaitė ir Kauno šokio teatras „Aura“, Lietuvos hip hopo čempionas J. Nosovas, Italijoje gyvenantis lietuvių kilmės režisierius G. Tumas, “Kino pavasaryje” savo filmą pristatęs režisierius T. Smulkis ir kiti talentingi kūrėjai iš visos Europos.

Visus kviečiame atvykti į RENGINIUS ir KARTU SMAGIAI PRALEISTI LAIKĄ!

 

Projektas yra finansuojas ES programos “Erasmus+” lėšomis.

Leave a comment

Leave a Reply